Ще дойда разбира се!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на собствениците на 166-ци - 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от CheriБройте ме и мен. Какъв е варианта за преспиване ?За пари той трябва да каже , май беше нещо от сорта на 35лв на вечер , ако съм разбрал правилно ...
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNoаз сигорно няма да мога да дойда, ма за следващата среща ще съм с книжка вече и ще съм първи на срещатаПоне ще видиш снимки , ако не друго
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0oПървоначално публикувано от CheriБройте ме и мен. Какъв е варианта за преспиване ?За пари той трябва да каже , май беше нещо от сорта на 35лв на вечер , ако съм разбрал правилно ...
http://www.hemushotels.com/stai.html
Не знам как е вътре, щото в София не ми се е налагало да ползвам хотелиЦените са горе-долу към долната граница в града, но поне е но топ-място. Има ли други заинтересовани за преспиване?
Comment
-
Значи дотук сигурни:
1. Емо0о
2. Коки
3. jumbo797
4. Lucky
5. Огнян Андреев
6. ALfA_maNia4kA
7. pinko
8. nvladev
9. Cheri
"Ще гледат да дойдат":
1. gigi
2. angel1974
3. valjo
4. lucki57
5. leketo84
Не са потвърдили:
1. isoiso
2. deo_1978
Колеги, моля който е сигурен за събота да потвърди! И който има нужда от настаняване - да казва!
Comment
-
Колеги за съжаление ще пропусна сбирката, защото проблема с Алфа-та ми се увеличава и утре вечер ще я вкарам в бокса за ремонт на вътрешен кормилен накрайник /яко тропа вече/, предна лява биелета, ключалка на дясна предна врата, спирачни дискове задни и тампони на стаб.щанга отзад
а като се сетя че до месец два ми предстои и подмяна на тампоните по цялото задно окачване и ми става едно
ама пък 166-цата си е кола един път и не я заменям
приятно изкарване на вас и ще се видим на следващата сбирка.Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Здравейте, от 4 месеца и аз станах собственик на Алфа 166. Прочетох за вашата сбирка и идеата много ми хареса. За жалост тогава ще съм на път, но моля да ми кажете къде мога да ви открия след 15.30 - 16.00ч. Надявам се да съм се върнал дотогава в София и за мене ще е удоволствие да се присъединя към вас.Алфа Ромео 166 2.4JTD 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от DSMЗдравейте, от 4 месеца и аз станах собственик на Алфа 166. Прочетох за вашата сбирка и идеата много ми хареса. За жалост тогава ще съм на път, но моля да ми кажете къде мога да ви открия след 15.30 - 16.00ч. Надявам се да съм се върнал дотогава в София и за мене ще е удоволствие да се присъединя към вас.
Comment
Comment